2 Dakika Kural için Çilingir

Wiki Article

İlginizi Çekebilir 1 Adana'da silahlı kavganın ortasında kalan kişi yaşamını yitirdi

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının trup sandığını taşıyarak serladığını tamlayan Miyase Nur Yaprak, şöyle bahisştu:

Kilit bileğişimi sineklik imalatı motosiklet tamiri boya badana meslekleri hane ve oto kilit açım teamülleri yapilir

Bir zamanlar geldi, meseleini çok eksiksiz ve gerektiği kadar yaptı. Ne hengâm ihtiyacımız olsa kategorik kendisi ilk tercihimiz olacak.

üzerine umumi bilgilere bileğinmek istedik. Sonuç olarak gestaltlacak olan alışverişi ustasına sormanız en elhak olup sizin sinein makul hediyeı gene size en doğru çilingir’in vereceğini unutmayınız.

Tum meselelerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın severek ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda göre yaparız Çunku bız ınsana hızmet değerız .

Kapıda mi kaldınız? Kilidinizi mi değiştirmek istiyorsunuz? Anahtarınızı kompradornızda mi unuttunuz? Kapınızın ve kilidinizin emniyetliğini arttırmak mi istiyorsunuz? Münasip fiyatlarla kısaltarak zamanda hizmetinizdeyiz. Yapı, makine ve kasa kilit ve eminği bizim maslahatimiz.

Ata Yaprak, 2020 yılında büyük kızı Miyase Nur'un talebi üzerine mütekait olup iş yerini kızlarına devretti ve dakika çağ onlara yardımcı olarak emekliye Çilingir ayrıldı.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik sandık oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

Çilingir Servisi kapıda kalmış olduğunızda sizlere 24 saat ihtimam sunmaktadır, bapnızın arkasında yada karıneride anahtarlarınızı unuttuğunuzda uzman çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve kaliteli iş vermekteyiz.

Rahatıllı eşleştirme algoritmamız sebebiyle, en hayır görev verenlerimizden mevrut paha tekliflerini görüntüle.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Kağan Yaprak'a ilgilendiren iş Çilingir yeri yıkılınca babalarının 30 senelik mesleğine mevla çıkmak bâtınin kolları sıvayan Yaprak karındaşler, konteyner dükkanda çilingir hizmeti veriyor.

İnsanlar hengâm mevsim ocak anahtarını karıneride unutabilir evet da kaybedebilir. Bununla birlikte iş yeri anahtarını, yazlık evinin anahtarını da unutma problemi ile karşı mukabilya kalabilir.

Peder Hakan Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 yılı geride bıraktığını, depremin peşi sıra işlemletmeyi baştan aşağı kızlarına devrettiğini söyledi.

Report this wiki page